Upload Artwork

Uploaden Uw illustraties en videobestanden

Stap 1. Ontvouwen

ZIP alle illustraties, videobestanden, lettertypen en afbeeldingen in een enkele map.

Stap 2. Uploaden

Klik op de knop Artwork uploaden hieronder of bezoek wetransfer.com

Stap 3. Bestanden toevoegen

Voeg uw bestanden toe door op de grote + knop te klikken en u bent klaar om te gaan.

Stap 4. Bericht

Schrijf uw bericht / taakreferentie / naam / notitie.

Stap 5. E-mail

Voeg ons e-mailadres en uw eigen e-mailadres toe.

Stap 6. Overdracht

Verzend uw bestanden door op de knop Overbrengen te klikken. Wacht even om te voltooien.

Stap 7. Verzonden

WeTransfer stuurt u een e-mail met de melding dat de bestanden zijn verzonden.

Stap 8. Bevestiging

We zullen ook uw e-mail beantwoorden met een ontvangstbevestiging.

en meer...

WeTransfer