Upload kunstværk

Trin 1. Fold

ZIP alle illustrationsfiler, videofiler, skrifttyper og billeder i en enkelt mappe.

Trin 2. Upload

Klik på knappen Upload kunstværk nedenfor, eller besøg wetransfer.com

Trin 3. Tilføj filer

Tilføj dine filer ved at klikke på den store + -knap, og du er god til at gå.

Trin 4. Besked

Skriv din besked / jobreference / navn / note.

Trin 5. E-mail

Tilføj vores e-mail-adresse og din egen e-mail-adresse.

Trin 6. Overførsel

Send dine filer ved at klikke på knappen Overfør. Vent et øjeblik for at afslutte.

Trin 7. Sendt

WeTransfer vil sende dig en e-mail med meddelelse om, at filerne er sendt.

Trin 8. Bekræftelse

Vi vil også svare din e-mail med en bekræftelse af modtagelsen.

Upload dine illustrationer og videofiler

Send os dine videofiler og illustrationer via vores gratis digitale kurer WeTransfer.