Kvalitetskontrol

QC inspektion tjekliste

brochure-udskrivning

Papirkort

Kontroller de udskrevne papirkort for at matche udskrivningsbehovene.

forskellige EVA-skum

EVA Foam

Indsæt EVA-skummet for at fastgøre den indre struktur.

screen-del

Skærm

Test skærmens kvalitet for at sikre perfekt displayeffekt.

PCBA

PCBA

Test PCBA, herunder højttalere, knapper, USB-port osv.

dobbeltklæbende tape-2

2 sidetape

Brug højkvalitets dobbeltsidet tape til at fastholde papirkort.

Aldringstest

Aldringstest

Fuldstændig oplad batteriet for at teste videomodulets ydeevne.

vores ekspertise

Hurtig levering

Bestil video brochure online med samme dag levering, vi har 100% kundetilfredshed på grund af leveringstider.

vareinspektion

Vi er meget stolte over vores kvalitetskontrolprogram og arbejder omhyggeligt for at garantere sikkerheden for vores produkter.

Udskrivningstjeneste

Udskriv brugerdefinerede videopræsentationer i enten farve eller sort / hvid, afhængigt af dine nøjagtige behov.

Produkt certificeringer